MALATYA / AKÇADAĞ - Kozluca Büyük Mahalle İlkokulu

May

Okul müdürümüz Sayın Mehmet Gül'ün Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı bayram tebrik mesajı.                                                                                                       Salgın sebebiyle bir araya gelemesek de bizi birleştiren; bize dayanışmanın ve yardımlaşmanın ne kadar önemli olduğunu hatırlatan Ramazan Bayramının mutluluğunu yaşıyoruz.Öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimizle el ele vererek büyük bir dayanışma örneği sergilediğimiz bu günlerin de geçececeğine, sağlıklı, mutlu ve huzurlu güzel günlerde, sevdiklerimize kucak dolusu sarılacağımıza olan inancımızla;

öğretmen, öğrenci, velilerimizin  ve İslam dünyasının Ramazan Bayramını tüm kalbi duygularımla kutluyorum.

May

Doğal afetler, öngörülemeyen, etkilenecek alan ve etki düzeyi tahmin edilemeyen doğal olaylardır ve çok sayıda can ve mal kaybına neden olabilir. Dünyada ve ülkemizde her yıl farklı doğal afetlerin yaşandığına ve bu afetlerin toplumlar üzerindeki etkilerine şahit oluyoruz. Çocuklar afetlerin en savunmasız bireyleri ve afetlerden etkilenen gruplardır. Her yıl milyonlarca çocuk doğal ve insan kaynaklı afetlere maruz kalıyor ve bu afetlerden farklı şekillerde etkileniyor. Bu çalışma çocukları doğal afetlere hazırlamak ve doğal afetlerin çocuklar üzerindeki etkileri konusunda farkındalık yaratmak amacıyla yapılacaktır.

Proje süresince çocuklarda sorumluluk, empati, işbirliği, adalet ve hoşgörü duygularını vurgulayan ve sorunlara farklı gözlerle bakmalarını sağladığı için daha yaratıcı fikirlerin ortaya çıkmasını sağlayan "Yapboz" modeli eğitim uygulanacaktır.

Mrt

Okulumuzda öğrencilerimizin kitap sevgisi ve kitap okuma alışkanlığı kazanmaları adına okuma etkinliklerimiz devam ediyor. "Kitaplar beynin çocuklarıdır" (J. Swift)

Mrt

Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda? Şüheda fışkıracak, toprağı sıksan şüheda. Şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyoruz.

Milletimiz, mukaddes vatanımızın korunması için canlarını veren şehitlerini ve gazilerini hiçbir zaman unutmayacak, onların bıraktıkları kutsal mirasa, vatanımıza ve bayrağımıza onurla sahip çıkacaktır.

2021 18 Mart Çanakkale Zaferi Mesajları ve Sözleri: Resimli Çanakkale Zaferi 106. yıl anma kutlama mesajları, şiirleri ve sözleri 2021

Her zaman gönlümüzde yaşayacak aziz şehitlerimiz ve gazilerimizin kahramanlıklarla dolu hatıraları, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün bizlere inanarak emanet ettiği Cumhuriyetimizin yaşatılmasının en büyük teminatı olacaktır. Çanakkale Zaferiniz kutlu olsun aziz şehitlerimizi minnetle anıyoruz

Ock

Eğitim Öğretimden her ne kadar uzak kalsakda bayrağımızı dalgalandırmaya, İstiklal Marşı'mızı yurdun her bir köşesinde duyurmaya devam edeceğiz.